Kako da povratim Hakovan profil?

Sigurno je to da je neko od nas bar jednom kliknuo na neki sumnjičav link, ili ostavio šifru naloga na sumnjičavim sajtovima.

Mnogi ljudi čiji je profil na Fejsbuku ili bilo kojoj drugoj stranici hakovan ne znaju da svoj profil mogu da povrate preko svog E-Maila.
Da! Sve što je potrebno da uradite je da zatražite od Administratora vebsajta novu šifru, pritiskom na dugme I forgot Password koji se obično nalazi na mestu odmah ispod segmenta gde se upisuje šifra (Password).

Na slici ispod je prikazan način na koji možete vratiti šifru Fejsbuk naloga.


Na slici iznad vidite opcije koje vam Fejsbuk nudi za povraćaj vaše Fejsbuk šifre. I na prvom mestu piše Email. Na tom mestu treba upisati Email na kome je nalog napravljen (example@gmail.com),
Kada to učinite Fejsbuk će vam poslati na email šifru od nekoliko brojeva koje treba da potvrdite. Ulogujte se na vaš Email i pronađite Email od Fejsbuka, i prekopirajte kod koji vam je poslat.

Nakon toga će vas zamoliti da upišete vašu novu šifru, i da je još jednom ponovite. Kada to uradite, moći ćete sa novom šifrom da se ulogujete na vaš profil.

Dakle, jako je bitno da znate kako da se ulogujete na vaš email. Ako se ne sećate šifre vašeg Email-a, napravite novi, i promenite vaš fejbuk na taj email radi sigurnosti.

Ako se pitate zašto ovaj proces ne biste uradili i sa Email-om, Forgot Password? To je zato što je proces povraćaja šifre drugačiji i komplikovaniji.

Pomozi nam da povećamo bazu znaja. Ako želiš da pokažeš svoje znanje i time nam pomogneš u razvitku slobodno OBJAVI ČLANAK potrudi se da informacije koje koristiš budu tačne i poverljive.

Lajkujte nas na Fejsbuku i saznajte sve što treba da znate.

Kako da povratim Hakovan profil? Kako da povratim Hakovan profil? Reviewed by BeFunny8 on 22:43 Rating: 5

No comments

Komentar

Future Video