Kako da instaliram korisne Google Chrome Extenzije?

Nije baš svako od nas dobro upoznat sa moćima veb pretraživača! Da li uopšte znate šta su Ekstenzije?
Ekstenzije su dodaci, u ovom slučaju to je dodatak za Google Chrome pretraživač koji vam omogućava mnogo što šta.
Ekstenzije vam mogu olakšati rad na kompjutre, i učiniti mnogo što šta.

Na slici Ispod možete videti kako izgledaju i gde se nalaze ekstenzije, to su ove male ikonice u gornjem desnom uglu.

Ekstenzije možete pronaći i instalirati na sajtu Google Chrome Extensions koji će vas odvesti na sajt pun raznovrsnih ekstenzija za Google Chrome. Pronađite željenu ekstenziju i instalirajte je na vaš chrome jednostavno pritiskom na dugme Add to chrome!


5 Ekstenzija koje morate imati


1.Facebook Photo zoom

Facebook photo zoom vam omogućava da vidite sliku u punoj veličini, bez prethodnog otvaranja slike, sve što je potrebno da uradite je da pozicionirate miš preko slike koje želite da vidite.(Kao na slici ispod)
Download


2. Gmail 

Gmail je ekstenzija koja vam omogućava da brzo i jednostavno proverite vaš Gmail, svaki put kada dobijete novi E-mail, stiže vam i notifikacija.
Download

 3. Turn Off the Lights

Turn Off the lights vam omogućava da odgledate Youtube klip, bez ikakvog ometanja šta se nalazi oko njega, jednom kada isključite svetlo na vašem pretraživaču, jedino što će biti u centru pažnje je taj video koji ste pustili.
Download


4. My Chrome Theme

Promenite izgled vašeg Chroma u uzbudljive nove teme. Ovde imate izbor raznih izgleda i boja.
Download


5.Podsetnik

Svako me je potreban podsetnik, pogotovo kad sate i sate gubimo u provođenju na internetu, tako da i zaboravimo koje nas obaveze očekuju. Ova ekstenzija vam omogućava da organizujete svoje obaveze i da za njih budete obavešteni u tačno vreme.



Kako da instaliram korisne Google Chrome Extenzije? Kako da instaliram korisne Google Chrome Extenzije? Reviewed by BeFunny8 on 21:59 Rating: 5

No comments

Komentar

Future Video