Kako Da napravim svoju vebstranicu Besplatno.

Želite da potpuno besplatno napravite web stranicu, pokušali ste da nađete način, ali bezuspešno, za sve vam je potreban novac.

E, pa nije baš tako, internet stranicu možete pokrenuti potpuno besplatno, postoje hosting provajderi koji to nude besplatno. Ovde ćemo vam dati tri najbolja besplatna web hosting provajdera.



1. Blogger

Vi se trenutno nalazite na sajtu koji je hostovan besplatno. Ovo je možda i najbolji i najjednostavniji način pravljenja svoje online web stranice, ovaj provaider je pod vlasništvom GOOGLE-a.
Postoje nedostatci, i mogućnosti su vam ograničene, ali ne preterano. Jedna stvar koja je bitna je ta da je domen svim Bloggerima isti, tj. završava se isto sa: blogspot.com
Ali i ovaj problem se može lako rešiti, za samo $10 možete kupiti vaš proizvoljan domen.


2.Wix

Ovo je jedan od najboljih izbora. Ovaj provajder u svojoj karijeri ima milionski broj besplatno hostovanih sajtvoa. Ova platforma vam nudi sve. Lako i jednostavno možete postavljati sadržaj i sve vam je na jedan klik. Za početnike ovo je odlična hosting platforma.




3. 000.Webhost

Ovaj hosting provajder je za ozbiljnije ljude, za one koji poznaju barem malo programskih jezika, i imaju barem početna iskustva u ovom poslu. Ovde su vam mogućnosti neograničene, ovaj provajder nudi sve što bi nudi i pravi, onaj kojeg plaćate da vam održava stranicu online. Pravi izbor za one koji žele nešto da nauče i ne žele da budu ograničeni.

Kako Da napravim svoju vebstranicu Besplatno. Kako Da napravim svoju vebstranicu Besplatno. Reviewed by BeFunny8 on 22:20 Rating: 5

No comments

Komentar

Future Video