Kako Da Vampirizujem sebe u Photoshop-u?


Svako od nas je barem jednom poželeo da uredi sebe da izgleda kao Vampir, ili bilo koji drugo mitološko biće.

Evo, sada ćemo vam objasniti kako da to uradite u Photoshop-u i malo se zabavite.

KORAK 1.
Otvorite sliku koju želite da preuređujete.


KORAK 2.
Izaberite opciju SPONGE TOOL, ako vam ova opcija nije vidljiva, pritisnite i držite klik na opciju koja se nalazi na istom mestu, i sačekajte da se otvori još opcija, i onda izaberite gore navedenu.


KORAK 3.
Iskoristite  SPONGE TOOL, preko svih delova kože, tako ćete dobiti ovu sivu boju lica. Kada to završite izaverite BURN TOOL, pokazan na slici ispod i obojite predele ispod oka, podočnjale.


KORAK 4.
Kad ste potamnili podočnjake izabrite BRUSH TOOL i nadjite neku modru boju. Pre nego što njome obojite predeo podočnjaka, potrebno je da napravite novi layer (Layer > New Layer) i onda na tom layeru obojite podočnjake, da date onako mrtvački izgled slici.


KORAK 5.
Kada ste obojili podočnjake potrebno je da layer na kome ste ostavili boju stavite u opciju OVERLAY, prikazano na slici ispod.


KORAK 6.
Opet odaberite BURN TOOL, i sa njim predjite preko usana jednom, i na mestu gde se usne spajaju još jednom ili 2 puta, i dobićete sliku ispod.


KORAK 7.
Sada obojimo oči u crvenu boju, odaberite brush tool, i na novom layer-u stavite crvenu boju preko očiju i postavite layer style na OVERLAY.


KORAK 8.
Ponovo uzmite BURN TOOL i predjite preko njene kose, tako da dobijete tamniji izgled.


KORAK 9.
Istom crvenom bojom, na novom layeru dodajte tanak sloj crvene boje oko usana. Uzmite SMUDGE TOOL, i polako razmažite crvenu boju tako da izgleda kao krv.


To bi bilo to o tome kako da napravite od sebe Vampira. Nadamo se da vam je išlo za rukom dok ste radili, i da vam se sviđa rezultat.

Pratite nas na Facebook-u i bićete obavešteni o novim Tutorialima za Photoshop.
Kako Da Vampirizujem sebe u Photoshop-u? Kako Da Vampirizujem sebe u Photoshop-u? Reviewed by BeFunny8 on 18:47 Rating: 5

No comments

Komentar

Future Video